Megvalósult a Rekreációs Park kialakítása

 

Megvalósult a Rekreációs Park kialakítása

Bozsok községi Önkormányzat terveiben szerepelt, hogy 2011 nyarára kialakít egy „Rekreációs Park”- ot a Bozsoki focipálya melletti területen. A beruházás kiváló lehetőséget biztosít a minőségi turizmus megteremtésére, a gazdasági, társadalmi, kulturális és ökológiai kapcsolatok elmélyítésére. Mindemellett a rekreációs park a regionális versenyképesség erősítését is szolgálja.

Örömmel tölt el bennünket. hogy 2011.augusztus 20-án ünnepélyes keretek között a régi képviselőtestülettel karöltve átadhattuk a község lakóinak a „Rekreációs Parkot”. A község gyermekei és a szülők is nagyon örültek a megvalósításnak és szép számmal megtiszteltek bennünket az ünnepélyes avató alkalmából. Köszönet illeti meg a régi képviselőtestületet, hogy annak idején csatlakozott a programhoz, és külön köszönet illeti meg a kivitelező céget is, hogy határidőre elkészítették ezt a gyönyörű létesítményt.

A rekreációs park kialakítása az Ausztria-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Programban az Európai Unió és a Magyar Köztársaság társfinanszírozásával valósult meg az „alpannonia® – Határon átnyúló prémium turistaút előkészítése és kialakítása Kőszegtől a Semmeringig és tovább a Joglland Waldheimat régióba” című L00051 számú projekt keretein belül.

Darabos Béla

Polgármester

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.