Programlehetőségek a környéken

Ahogy honlapunkon látható, Bozsokon sok programlehetőség közül választhat. Megtekintheti a Sibrik kastélyt, a Szent Anna templomot, a Bozsoki borházban megkóstolhatja a helyi borokat, gyalogtúrázhat az Írottkőre, Kalapos-kőre, vagy más egyedülálló természeti helyekre, lovagolhat, kocsikázhat, valamint kerékpártúrára indulhat a Natúrpark területén, vagy messzebbre.

A településünk területén eltölthető néhány napon túl érdemes hosszabb időt eltölteni itt, hiszen Bozsok környéke is sok programlehetőséget kínál:
Közel van a Velemi vízimalom, a Kőszegszerdahelyi Néprajzi kiállítás, Kőszeg ékszerdobozként emlegetett középkori belvárosa és vára, a környékre hajdan betelepített grádistyei horvátok leszármazottainak néprajzi kiállítása Horvátzsidányban.
Környékünkön találhatók neves gyógyfürdők, mint a Büki, a Locsmándi (Lutzmannsburg), vagy a Szombathelyi, de érdemes ellátogatni a szomszédos Rohonci (Rechnitz) tófürdőhöz is.
A hazai látnivalókon kívül közel van Burgenland számos csodálatos várkastélya, mint a Lékai (Lockenhaus), vagy a Stadtschlaining-i.
A téli sportot kedvelőknek Bozsoktól nagyszerű osztrák sípályák (Semmering, Puchberg, St. Corona) érhetők el már 1-1,5 órás úttal.