TÁJÉKOZTATÁS Bozsok község közigazgatási területén 2022. június 26. napjára kitűzött polgármester választásra ajánlóív igénylése

TÁJÉKOZTATÁS

 A Kőszegi Közös Önkormányzati Hivatal Helyi Választási Iroda vezetőjeként Bozsok község közigazgatási területén 2022. június 26. napjára kitűzött időközi polgármester választásán a polgármester jelölt állításhoz a jelölteknek és jelölő szervezeteknek az ajánlások gyűjtéséhez az „Ajánlóív igénylése jelölt ajánlásához a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán” elnevezésű A4-es nyomtatványt kell igényelniük.

A Helyi Választási Iroda az igénylést követően haladéktalanul, de legkorábban 2022. május 7-én, szombati napon Kőszegen a Helyi Választási Irodában (9730 Kőszeg, Jurisics tér 8.) adja át az igénylő, vagy a jelöltként indulni szándékozó választópolgár részére az általa igényelt mennyiségű ajánlóívet. A többi napokon Bozsok község időközi polgármester választására az ajánlóív igénylése és átvétele a Kirendeltségi Irodában (Velem, Rákóczi u. 73.) is igényelhető.

A polgármester jelöltet legkésőbb 2022. május 23-án 16:00 óráig lehet bejelenteni.

 

Bozsok, 2022. május 4.

 

Dr. Zalán Gábor sk.

jegyző

HVI vezető

DOC720

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.