Választási jelöltek

Bozsok község Helyi Választási Bizottsága

9727 Bozsok, Rákóczi u. 142. tel.: 94/563-380

e-mail cím: korjvelem@t-online.hu

 

 

Iktatószám: 8/2014. HVB                                                    Tárgy:  jelöltek szavazólapi

sorrendje

 

 

 

 

H a t á r o z a t

 

 

Bozsok község Helyi Választási Bizottsága a 2014. szeptember 8-án megtartott nyilvános ülésén végrehajtott sorsolás alapján a polgármesterek és egyéni önkormányzati képviselők választásán a szavazólapokon a jelöltek sorrendjét az alábbiak szerint állapítja meg:

 

A polgármester jelöltek sorrendje a szavazólapon:

 

1. Darabos Béla

2. Szenteleki Norbert

 

Az egyéni önkormányzati jelöltek sorrendje a szavazólapon:

 

1. Kutits László Ernőné

2. Sziklai Edéné

3. Saufnauer Szabolcs

4. Deák Balázs

5. Hodics Andrea

 

A jelen határozat ellen a Vas Megyei Területi Választási Bizottsághoz címzett, de a határozatot kibocsátó választási bizottságnál benyújtandó illetékmentes fellebbezéssel lehet élni. A fellebbezést személyesen, levélben, telefaxon, illetve elektronikus levélben lehet benyújtani. A fellebbezést úgy kell benyújtani, hogy az legkésőbb a megtámadott határozat meghozatalától számított harmadik napon megérkezzen a HVB-hoz. A fellebbezésben új tények és bizonyítékok is felhozhatók.

 

A fellebbezésnek tartalmaznia kell a HVB jogszabálysértésre, vagy mérlegelési jogkörében hozott téves döntésére való hivatkozás alapját, a kérelem benyújtójának nevét, lakcímét (székhelyét), és – ha a lakcímétől, székhelyétől eltér – postai értesítési címét, a kérelem benyújtójának személyi azonosítóját, illetve ha a külföldön élő, magyarországi lakcímmel nem rendelkező választópolgár nem rendelkezik személyi azonosítóval, a magyar állampolgárságát igazoló okiratának típusát és számát, vagy a jelölő szervezet, illetve más szervezet esetében a bírósági nyilvántartásba vételi számát. A fellebbezés tartalmazhatja benyújtójának telefaxszámát vagy elektronikus levélcímét, illetve kézbesítési megbízottjának nevét és telefaxszámát vagy elektronikus levélcímét.

 

 

I n d o k o l á s

 

 

Bozsok község Helyi Választási Bizottsága a polgármesterek és az önkormányzati, valamint a nemzetiségi önkormányzati egyéni képviselő jelöltek ajánlására kitűzött 2014. szeptember 8-i határidő leteltét, illetve a jelöltek nyilvántartásba vételét követően elvégezte a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény (a továbbiakban: Ve.) 160. § (1) és (2) bekezdései által előírt sorsolást arra nézve, hogy az esélyegyenlőség biztosítása végett milyen sorrendben kerüljenek felvételre az egyes jelöltek a szavazólapokon. A jogorvoslati lehetőségről a Ve. 223-226. §-ai, az illetékmentességről pedig az illetékekről szóló 1990. évi XCIII. törvény 33. § (2) bekezdésének 1. pontja alapján adtam tájékoztatást.

 

Bozsok, 2014. szeptember 8.

 

 

 

Tóth Csaba

HVB elnök

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.