Egyeztető tárgyalás

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 42.§ (4) pontjában foglaltak alapján meghívom a

2013. június 6-án (csütörtökön) 10.00 órakor

9727 Bozsok, Rákóczy F. u. 142. alatt

az Önkormányzati Hivatal tárgyalótermében

tartandó egyeztető tárgyalásra.

Az egyeztető tárgyalás tárgya:

Bozsok településszerkezeti és szabályozási tervének ill. helyi építési szabályzatának egyeztetése a hivatkozott Kormányrendelt 32.§ (6) bek. d.) pontja értelmében. („ (6) A településrendezési eszköz egyeztetése tárgyalásos eljárás szerint történik, amennyiben a településrendezési eszköz készítése vagy módosítása … d) elírás javítása, rajzi feldolgozásból, méretarányból adódó pontatlanság javítása érdekében történik.”)

Előzmények:

Bozsok település 2003-2004. év folyamán elkészíttette a településrendezési tervét, melyet a 41/2004.(IX.08.) sz. határozattal és a 8/2004.(IX. 09.) sz. rendelettel jóváhagyott a képviselő-testület. Ezt követően 2011.-ben módosította a hatályos szerkezeti és szabályozási tervét ill. helyi építési szabályzatát. (177/2011.(XII.19.) ök. hat. és 14/2011.(XII.20.) ök. rendelet.)

A módosítás alapjául a településen rendelkezésre álló településrendezési tervet vették figyelembe. A településen megtalálható dokumentáció azonban, mint a későbbikben kiderült nem egyezett meg az Állami Főépítészi Irodára jóváhagyott dokumentációként megküldött lepecsételt, záradékolt rendezési tervvel.

Ennek következtében a 2011-es tervmódosítás során elkészült tervlapok nem csupán a módosítás által érintett területeken tértek el a hatályos tervtől. Ezt a rajzi feldolgozásból eredő eltérést kívánja most a település jelen eljárás keretében kijavítani.

A tervmódosításról szóló részletes dokumentációt csatolva (PDF-ben) megküldöm.

Tájékoztatom, hogy a településrendezési eszköz módosításához előzetes adatszolgáltatási igény nem merült fel.

Bozsok_TRT_módosítás_Tárgyalásos_eljárás_2 013_05_15_(2)

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.